Over ons

Vandaag accountancy en advies is een jong accountantskantoor gevestigd in Nijmegen en opgericht door Erik van Dam. Wij vinden het belangrijk dat u als ondernemer niet morgen maar vandaag nog inzicht in uw cijfers heeft. Vandaag accountancy en advies richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf en starters. Het directe contact met u als ondernemer staat bij ons centraal.

Vandaag accountancy en advies is lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants. Dit betekent dat wij staan voor kwaliteit, deskundigheid en zorgvuldigheid. Daarnaast hebben wij regels waar wij ons aan moeten houden. Onze kwaliteit is dus altijd gewaarborgd.

Erik van Dam

Erik is ingeschreven als accountant bij de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA) en als belastingadviseur bij het Register Belastingadviseurs (RB). Ervaring heeft Erik in de afgelopen 15 jaar opgedaan bij een tweetal middelgrote accountantskantoren.

Erik wordt gekenmerkt door zijn ambitie en doorzettingsvermogen. Kenmerken die ook terugkomen in de verschillende disciplines van sport waar hij zijn vrije tijd aan besteed.

Samenwerking

Vandaag accountancy en advies werkt samen met diverse partners om kennis te delen en om gebruik te maken van elkaars specialisme. Voor onze dienstverlening werken wij samen met gerenommeerde softwareleveranciers welke continu innoveren op het gebied van automatisering en hierdoor perfect aansluiten bij onze filosofie.

Uw voordelen

Weten wat bij uw situatie past?

Afspraak maken