Accountancy

Wij kunnen uw jaarrekening samenstellen, beoordelen of controleren. Ieder jaar bespreken wij met u uw jaarrekening. Maar wij doen meer. Adviseren vinden wij net zo belangrijk. Wij zorgen dat u uw doelen bereikt en dit doen wij door het continue monitoren van uw cijfers.

Fiscale dienstverlening

Wij verzorgen uw fiscale aangiften met veel deskundigheid en kwaliteit. Verandering van rechtsvorm? onze fiscalisten denken graag met u mee en verzorgen het gehele traject.

Salarisadministratie

Heeft u personeel in dienst dan verzorgen wij voor u graag de gehele salarisadministratie. Wij maken gebruik van geavanceerde salaris en HR-oplossingen van Nmbrs. Dit systeem biedt volledig inzicht in uw loonkosten, ziekteverzuim en verlofregistratie.

Online Administratie

Wij verzorgen uw administratie volledig digitaal via efficiënte en speciaal ontwikkelde scan en herkensoftware. Dit bespaart u tijd. Bijkomend voordeel is dat u een volledig digitaal archief heeft en altijd up to date is en via uw smartphone te raadplegen. Verwerkt u zelf uw administratie? Dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden van scan en herken.

Pre-audit

Wilt u onaangename verrassingen bij uw eindejaarscontrole voorkomen? En wilt u zeker weten dat uw financiële administratie op tijd klaar is voor controle? Met onze pre-audit services zorgen we ervoor dat u optimaal voorbereid bent op uw jaarlijkse audit, de controle efficiënt verloopt en meerwerk tot het verleden behoort

Weten wat bij uw situatie past?

Afspraak maken