MKB ondernemer

Wij verzorgen onze dienstverlening aan MKB ondernemers in verschillende branches variërend van 1 tot 50 man personeel. Wij zorgen ervoor dat u als MKB ondernemer kan groeien en kan doen waar u goed in bent. Wij ontzorgen u volledig met uw administratie.

ZZP ondernemer

Ben je als ZZP’r werkzaam dan kunnen wij uw volledige administratie online verwerken en stellen wij deskundig uw aangifte inkomstenbelasting en omzetbelasting op.

Non-Profit

Wij verzorgen onze dienstverlening aan diverse non-profit instellingen. Bent u werkzaam in de culturele sector kijkt u dan ook eens bij ons gespecialiseerde bedrijf voor de culturele sector op www.cultuuraccountants.nl

Starters

Als starter wil je zo veel mogelijk tijd besteden aan je corebusiness. Wij snappen dat en wij begeleiden u graag bij het starten van uw onderneming. Wij kijken graag mee met u naar uw ondernemingsplan. Wij helpen u met een financieringsaanvraag. Wij beantwoorden samen met u uw fiscale vraagstukken. Wij zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving zodat u dus nooit te veel belasting betaald.

Particulieren

Ook voor particulieren verzorgen wij de verschillende belastingaangiften. Ook voor een financiële planning kunt u bij ons terecht. Heeft u andere vragen omtrent uw belastingaangifte neemt u dan contact met ons op.

Weten wat bij uw situatie past?

Afspraak maken