Over ons

Vandaag accountancy en advies is een jong accountantskantoor gevestigd aan de St. Annastraat in Nijmegen. Wij vinden het belangrijk dat u als ondernemer niet morgen maar vandaag nog inzicht in uw cijfers heeft. Vandaag accountancy en advies richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf en wij verrichten onze diensten aan MKB-ondernemers in verschillende branches. Het directe contact met u als ondernemer staat bij ons centraal.

Vandaag accountancy en advies is lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants en een erkend Register-Belastingadviseurs kantoor. Dit betekent dat wij staan voor kwaliteit, deskundigheid en zorgvuldigheid. Daarnaast hebben wij regels waar wij ons aan moeten houden. Onze kwaliteit is dus altijd gewaarborgd.

Ons team

Erik van Dam AA RB
Erik van Dam AA RBAccountant
Nutsa Gudushauri
Nutsa GudushauriAssistent-accountant
Niek Schuitman
Niek SchuitmanFiscalist namens Schuitman&Kooijman

Samenwerking

Vandaag accountancy en advies werkt samen met diverse partners om kennis te delen en om gebruik te maken van elkaars specialisme. Voor onze dienstverlening werken wij samen met gerenommeerde softwareleveranciers welke continu innoveren op het gebied van automatisering en hierdoor perfect aansluiten bij onze filosofie.

Weten wat bij uw situatie past?

Afspraak maken